Kruiden tot in je huiskamer

In een gezellige huiskamer vertellen over het grote wonder van de natuur.

Kruidencursussen op maat in je huiskamer (deze formule wordt dikwijls als cadeautje gegeven)

Hoe werkt het: je opent je huiskamer (schuur, zolder, … ) voor min 8 en maximum 15 mensen. Je gaat zelf op zoek naar de deelnemers, of je stelt het ook open voor andere deelnemers. We zetten het dan op de website zodat iedereen die wil zich kan inschrijven.

Het programma kan helemaal op maat gemaakt worden. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die aangeboden worden en volgende suggesties, ...

Kruidige vertel- verwenavond
Elk seizoen heeft zijn eigen ritme, zijn eigenwijze geheimen. Tijdens elke vertelling kom je te weten welke geschenken dat seizoen voor je in petto heeft. Ruiken, voelen, proeven en horen lopen als een rode draad door heel de vertelling.

Lente, zomer, herfst, winter – geurverwennerij.
Ontdek hoe je met de ondersteuning van de natuur meer uit elk seizoen kan halen.

Kruidige cadeaus zelf maken
Massage mengsels, Kruidenolies, Geurig badzout, Bruisballen, Kruidige bad zakjes...

Workshop lavendelen
Ben jij ook helemaal gek van de zachte, frisse bloemige geur van lavendel? Wees van harte welkom en ga mee met ons lavendelen. Beluister welke kracht er in dit kruidje vervat zit. Ontdek de geneeskracht van deze geurige weldoener.

Workshop: de kracht van zelfgemaakte goudsbloemzalf
Ik verklap jullie de geheimen van goudsbloemen en samen maken we een potje goudsbloemzalf, dit duveltje doet al, kan niet ontbreken in je natuurlijke apotheek.

De wondere wereld van de plantengeuren
Een reis door het rijk van de plantengeuren. Die leren kennen is als verliefd worden: ze raken ons hart, maken ons ontvankelijk voor de schoonheid die ons omringt en openen geheime deuren van onze ziel.

Kruiden en bloemendrankjes
Samen gaan we aan de slag om over heerlijke bloemendrankjes te maken met de kostbaarheden uit de natuur. Puur natuur in een glaasje, santé ...